Post by quigreasmengoherd on Feb 19, 2022 4:57:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bake it ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bake it IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит код бъг скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Bake it 2022 version ▞▞▞
В рекламите ви има игра.... Разбирам, че печелите пари от тях, но не можете да очаквате, че хората ще играят играта ви с реклама на всеки 2 минути или по-малко, това е твърде много, аз бях 10 минути играх игра и се разболя от това.
Невероятно, страхотно, перфектно, релаксиращо до рекламите!!!!!!!!! Искам да кажа, че е доста скучно с рекламите
Наистина добра игра, забавна е, но има много реклами, това е единственият ми проблем.
Добра игра, но ме дразни, изостава и има реклама всяка секунда
Готина игра
Харесвам играта, но има много реклами. Все едно трябва да гледате реклама, за да направите поръчката правилно 😬
Има начин за много реклами и продължава да замръзва и след това се затваря, ако мога да й дам оценка 0 звезди, бих искал тази игра да е ужасна и не трябва да я получите, но ако очаквате замръзване и затваряне, МРАЗЯ ТАЗИ ИГРА
Играта изглежда доста готина, но да се налага да преминавате през реклами всеки път, когато искате да направите нещо, не е! Дайте на хората опция без реклами, като платите за играта и съм сигурен, че мнозина ще се радват да го направят!
Това приложение е много релаксиращо, толкова много обичам тази игра, но има проблем преди изтеглянето, пише, че това приложение работи офлайн, но когато отворим играта, включва вашите мобилни данни, моля, поправете го, за да направите това приложение
Наистина сладка и хубава концепция, но има твърде много реклами - не можете да завършите нито едно предизвикателство, без да ги получите, нито можете да играете офлайн.
Това е толкова хубава игра, че можем да отключим всичко, след като изпечем тортата и гарнитурите са нашият избор, който можем да сложим и когато посетител дойде, когато изпечем торта за тях, те ще бъдат толкова щастливи и след думи можем да си изпечем торта 🎂 и дръж го в чиния .и аз съм толкова доволен от тази игра 😍😍🤩🤩
Аз съм на 31 години, но играя тази игра през цялото време. По принцип печете и проектирате торти за клиенти и персонализирате някои. Това е чудесен начин да донесете спокойна енергия и да забавите ума си до релаксиращо състояние след дълъг ден.
Ужасна игра, натискам "пече" и пише "няма интернет връзка", докато моят интернет е идеален и всичко работи. Но честно казано това е прекрасна идея! bilut казах проблема и проблемът е доста голям.
Това приложение има път до много реклами!!! Напълнете тортата, след което има реклама. Слагаш глазура и друга реклама. Искате да отмените рекламата. !! Клиентът идва в рекламата.. !! Не е фен
Bake it Santai wwk
Е, тази игра е толкова KAWAII, но рекламите са твърде досадни, може би бихте могли да я актуализирате без такива реклами или нещо, което бих могъл да дам 5 звезди благодаря ви, че прочетохте
😍 Уау😘
Обичам тази игра толкова много, че всички други игри като тази са много скучни, но тази е толкова забавна, че винаги чакате с нетърпение да отключите нещата и нямат много реклами
Яко
Тази игра има потенциала да бъде страхотна. Наслаждавам се на действителната игра, но реклами ПО ВРЕМЕ на играта!? Хайде, хора! Разбирам, че трябва да правите пари, разбирам, че трябва да гледаме реклами след мачове или преди... но по време. Не, благодаря мога да намеря нещо подобно другаде. Деинсталиран.
Изтеглих тази игра преди около 2 часа и съм играл около 100 пъти или повече.. Много е интересна и най-добрата игра за убиване на време и се чувствам щастлив, когато клиентите са доволни 🙂..
Направих три звезди, защото има добавки, това е като 100 секунди, но не са 100 секунди, а защото е твърде дълго, но аз и сестра ми го харесваме, знаете защо давам бакшиш, казвам го, но сестра ми иска да го изиграе, защото аз Давам бакшиш за дълго и чао довиждане
Забавна игра, но известно време можете наистина да се отървете от нея и просто правите едни и същи неща отново и отново
Homecraft - Juego de Diseño del Hogar Casual elwr
Bake it Gündəlik hhtb
Имате твърде много проклети реклами и дори не мога да изключа своя wifi, за да изчезнат. Но контролите и всичко останало са невероятни. Но не мога да повярвам колко сте гладни за пари.
Когато исках да направя декорацията, винаги ще идват рекламите. Не ми харесва тази игра! Моля, не изтегляйте тази игра.
Хубава игра, но има още реклами
Не ми позволява да отключа нещата, когато натисна бутона за реклама
Тази игра е добра, но добавете повече графика и имаше само малко разтопено за печене
Само реклами
Сладката концепция просто се нуждае от актуализирани контроли и графики.
Най-лошата игра, която съм играл. Една звезда е твърде много за това. И има толкова много добавки, че ще се дразните.
Опитах се да го изтегля 5 ПЪТИ и не се получи. Пробвах го без включена музика и ВСЕ още не работи. Дори не знам какъв е геймплеят.
Мн хубава игра
Здравейте 😘😁 за вашия имейл 🙂🤣
Твърде много реклами!!
Рекламите на тези игри са смешни. F това и това! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВУЛГАРНО. ТРЯБВА ДА ГО ПОПРАВЯ.
Към много реклами. Изтриване на играта. Трябва да гледам реклама, за да правим каквото и да било в играта.
И така, откъде да започна, така че почти всички награди са за добавки и има толкова много проблеми и качеството е наред, но предпочитам по-добро. И беше забавно, докато не направих грешки и бутона за отмяна на нещо, което трябва да гледате add. Всичко в това приложение, което трябва да гледате добавка, защото не ми харесва приложението. И може да изглежда забавно в добавките, но това не е нещо, което бих играл много.
ТВЪРДЕ МНОГО РЕКЛАМИ ВСЕКИ ПЪТ, КАТО ПРАВИМ НЕЩО МНОГО КАКВА ДОБАВКА. Ако наистина можех да играя тази игра без реклами да ми се хвърлят в лицето, тогава вероятно ще ми хареса. Моля, подредете това, защото е наистина досадно и ме ядосва. КАТО КАК МОЖЕТЕ ДА ГО ОЦЕНИТЕ С 5 ЗВЕЗДИ. ТРЯБВА ДА РЕШИТЕ ТОЗИ ПРОБЛЕМ!!! НЕ ЗНАМ КАК ИГРАТА ВИ ДОКАЗА 4,2 ЗВЕЗДИ.
Толкова много реклами, че изглеждаше, че играта е как да се избегне изтеглянето на друга. Имаше поне две на печене. Трябваше да се изтрие.
Най-добрата игра някога, че е толкова удовлетворяваща, обичам как тортата просто се стича надолу като водопад, отивам много далеч, но на кого му пука... Добре, едно лошо нещо. ТООООООО, МНОГО ДОБАВЯТ ВСЕКИ ПЪТ, КОИТО ПРАВЯ НЕЩО 2 РЕКЛАМИ ТРЯБВА ДА ИЗСКАЧАТ УФ
тази игра е невероятна, но имам 2 проблема с това приложение, първо, когато изтеглих тази игра след няколко часа, телефонът ми започна да виси и изостава. второ това, което виждам в рекламите, е това, което искам, но когато играх това, това не е същото като рекламите. Ето защо не го препоръчвам на никого, поправете това, моля, за да ни е приятно да играем това.
Твърде много реклами, недостатъчно количество игра започна да се срива разочарован, като цяло видях толкова много реклами за него онлайн, мислех, че ще опитам, не се притеснявам за загуба на време, има нужда от подобрение със сигурност
Приложението е супер!!!
Мисля, че тази игра е добре, но просто има твърде много реклами
Bake it Ajanviete gsg
Твърде много реклами. Омръзна ми да чакам рекламите да свършат
Мразя тази игра. Винаги ви дава големи награди и когато се опитвате да гледате реклама, за да я получите, тя винаги казва nooooo internettt връзката много разочароваща 😡😡🤬🤬
Има няколко нередни неща с тази игра номер едно добавя реклами номер 2 номер три реклами!!! навсякъде, където погледнете в тази игра, има добавка, дори когато деактивирате добавките, те все още са навсякъде дори с нея всеки път, когато натиснете бутон, виждате критик или си почешете носа, има добавка!!! и поради тази причина тази игра е ужасна
Има толкова много реклами, но все пак е добра игра, ако ви е скучно