Post by quigreasmengoherd on Feb 19, 2022 4:36:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Skin Editor 3D for Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Skin Editor 3D for Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ palielināt primogems hack ▞▞▞
▞▞▞ Skin Editor 3D for Minecraft 2022 version ▞▞▞
Ļoti laba lietotne viegli uztaisīt skinu👍
Ādas izgatavošana bija jautra, taču tas neļāva man tos importēt uz minecraft pe
Skin Editor 3D for Minecraft 도구 pkfk
ES to ienīstu. Tas ir sliktākais nekā 2D, un to ir grūti izdarīt. bc pogas ir TIEŠI TUR, kad vēlaties kaut ko izkrāsot un, kad pavadāt stundu, lai to izdarītu, pogas vienkārši noklikšķiniet uz sevis un atiestatiet raksturu, un jūs jūtaties izpostīts. Tāpēc es to neieteiktu. Es ieteiktu 2D, nevis šo
Briesmīgi, tas izslēdzās, tiklīdz es to atvēru. Tas arī neļauj man iegūt savu ādu no manas galerijas. Esiet piesardzīgs, pirms to iegūstat.
Jūs varat izgatavot dažāda veida ādas. Bet es vēlos, lai tas kastēs varētu izgatavot dažāda veida lietas.
Man patīk, kā jūs varat izveidot savas krāsas jebko, ko vēlaties. Es iesaku jums lejupielādēt šo spēli, ja vēlaties izveidot Minecraft apvalkus, es piešķiru tai piecu zvaigžņu apskatu 👍👍👍👍
Jauki, bet manas ādas krāsa ir pazudusi. Kad es pievienoju savu ādu šai lietotnei, lai to rediģētu! Lūdzu, izlabojiet to!
Es to neizmantoju, tāpēc es vēlos vienkārši pārtraukt lietot Stīvu vēlreiz...... Kas par Cerisu ar beigu vērotāju
Tā nevēlas augšupielādēt ādu manā minecraft! Pls labojiet šo. ES tev lūdzu.
Tas ir patiešām labi, man patīk šī lietotne, lejupielādējiet to
Man patīk THE SKIN EDITOR 3D, ko IESAKU INSTALTĒT, JA TAS IR VIEGLI 😃😃😃😃😄😄😄😃😃😃😃
Man ļoti patīk lietotne, tajā ir patiešām viegli izmantot rotācijas funkciju, dzēšgumija ir patiešām noderīga, un tiešsaistes katalogs ir patiešām glīts, taču mana viena sūdzība ir tāda, ka ir diezgan grūti izveidot krāsas gradienta skalā ar vērtību, bet tomēr satriecošs!
Forši, bet dažreiz tas neļauj man lejupielādēt
Es vēlos, lai būtu pārtaisīšanas poga, lai jums nebūtu jāveido šī krāsa vēlreiz
Normāli tikai vajag uztaisīt lai varētu taisīt skinu neredzemu zīmēšanu Normal but need make for can make skin invisible draw
Sākumā jums būs grūti, bet, veidojot savu raksturu, tas kļūst vieglāk! Patīk šī lietotne! Nenovērtēts!!!
man tas patīk! Tā ir patiešām laba lietotne. Es tikai vēlos, lai, uzsākot skinu, būtu vienkrāsaina krāsa :/ bet tā ir labi lietojama un viegli saglabājama galerijā! Ceru, ka tas ir noderīgi
Radās problēma, zīmējot ādu, nav ēnojuma efekta, tāpēc ir ļoti grūti uzzīmēt vajadzīgo laukumu
tas ir diezgan viegli lietojams, un tajā sniegtās reklāmas var nekavējoties izņemt, un tas ir ļoti atzinīgi vērtējams. tie piedāvā arī iepriekš sagatavotas ādas, kuras varat mainīt. lai gan, izejot no lietotnes, jūs zaudējat visus ārējos dizainus, taču varat saglabāt apvalku savā galerijā un pavilkt to vēlreiz, lai turpinātu.
Viss, ko dara "dzēšgumija", ir uzlikt baltu krāsu virs krāsas. Pārāk daudz reklāmu. Es atturētos nevienam to ieteikt.
Es saprotu, ka lietotne ir bezmaksas, un ieņēmumi no reklāmām ir veids, kā atgūt dažus centus, taču esmu ļoti neapmierināts ar reklāmu ieviešanu jūsu lietotnē. Tikko to lejupielādēju, un pirmais, ar ko mani sagaida, ir vienu minūti neizlaižama reklāma, kas nedaudz sasveras. Arī jūsu lietotāja interfeiss ir neērti lietojams, vispirms es nevaru sākt no tukšas lapas, man ir jānoņem jau esoša veidne, kas nav viegli. Labojiet, lai lietotāji varētu izmantot lietotni, atinstalēta
Briesmīgi izveidoja ādu uz ādas pamatnes, kas man ir, un viņiem puse ādas ir burtiski nopietni sajaukta 5 stundas.
Es varu izveidot un rediģēt apvalkus, bet, saglabājot, tiek parādīta reklāma, kurai nevaru tikt garām
tas darbojas, bet ir nedaudz grūti vadāms, un tajā ir daudz reklāmu
Es personīgi šo vērtēju ar piecām zvaigznēm, jo kvalitāte ir laba un viss, bet es klausījos ASMR, jo pulkstenis ir 1:28 no rīta un esmu noguris, un man bija skaļums līdz galam, un parādījās reklāma UN.I .SCRAMMEDDD mana sirds- ir mirusi
Skin Editor 3D for Minecraft Verktyg jdl
Es pārmeklēju jebkuru ādu, ko viņš saka, pārbaudiet savu enternet savienojumu
Tas ir labi, bet ir tik daudz stīvu bez dizaina otas
Tas ir labs Minecraft apvalku redaktors
Varētu būt labāk, ja būtu Alex modelis tiem, kas vēlas iegūt 4 pikseļu arms.l, bet kopumā tas ir labs ādas redaktors
Tas neparādīsies uz MCPE, kad es izvēlos savu ādu un daru to pareizi: (Es pavadīju uz ādas vecumu, un tas pat nedarbojās.
Skin Editor 3D for Minecraft Nástroje taka
Moto X3M Bike Race Game Motorsport fie
Katru reizi, kad mēģinu augšupielādēt to savā Minecraft apvalkā, tas darbojas, un tiek rādīts paziņojums "Mēģiniet vēlreiz, un es to izdarīju daudzas reizes, bet viena zvaigzne to rada, tas ir viss, kas man patīk, veidojot ādu
Tas darbojas, bet spēlētājs NEVAR REDZĒT JŪSU ĀDU TIEŠSAISTĒ, UN TAS IR NĒLĒJĪGI!
Es neredzēju, ka tas būtu tik labi
Sliktākais, jo reklāmas parādās nepārtraukti, tāpēc mēs nevaram neko darīt ar internetu šajā lietotnē
Esmu izmantojis šo lietotni mūžīgi. Lai gan es to atinstalēju, kad esmu pabeidzis, lai ietaupītu vietu, vienmēr atgriežos, kad rediģēju jaunu apvalku. Tas neizdodas, bet tas ir ļoti reti. Mīlu to!
Man patīk, ka man nav jāielādē āda, pie kuras es pašlaik strādāju, bet, ja es uz kaut kā noklikšķinu pārāk daudz reižu, ir jāparādās reklāmai. Ļoti kaitinoši. Joprojām laba lietotne skinu veidošanai tālrunī.
"Skin Editor 3D for Minecraft" ir pārsteidzošs, tas ļauj jums izpausties ļoti atšķirīgā veidā, kā nevar neviena cita spēle... tas ļauj jums izveidot savu Minecraft PE apvalku, lai jums nebūtu jāiegūst kāda cita āda, kuru varat izveidot. Tava āda ir unikāla!!
Šī ir lieliska lietotne, ja rediģējat apvalkus, kuriem nav dziļuma. bet es gribēju rediģēt ādu, kurai ir daudz dziļuma, un es nevarēju rediģēt nevienu ādas dziļuma aspektu.
Man patīk šī spēle, tā ir labākā
Skin Editor 3D for Minecraft Araçlar rese
Labākais tieši tas, ko meklēju. Es varu padarīt jebkuru skinu, ko vēlos, kaut ko līdzīgu, pat YouTuber skinus vai skinus ar manu logotipu un kā mēs varam ietaupīt laiku, veicot citu cilvēku darbu vai veicot darbu, mēs varam iegūt jebko vairāk nekā simtiem skinu lai izvēlētos no paldies, tas bija tieši tas, ko es meklēju, un, atvainojiet, man ir problēmas rakstot, es pieļauju kļūdu un rakstu daudz, piemēram, tagad es to visu ierakstīju👍